Julkalender

Som en del av kursen Att skriva och publicera i digitala medier vid Malmö Högskola skapade jag, tillsammans med min grupp, en transmedial julkalender som publicerades mellan den första och tjugofjärde december 2016. Kalendern utspelar sig i ett kollektiv på Möllan i Malmö där sex olika karaktärer bor. Min karaktär heter David Isaksson och finns på Instagram och Soundcloud. Samtliga inlägg på Instagram hittas under hashtaggen #Bergsgatan28, vilket också är titeln på produktionen.

Produktionen bygger till stor del på stereotyper och livet kring stadsdelen Möllan, men behandlar också större samhällsfrågor som till exempel köttkonsumtion, konfektionskonsumtion, litteratur och hur relationer skapas och ändras i takt med att sex till en början totalt olika personer av olika anledningar tvingas bo ihop. Produktionen utgår i första hand från Instagram. Varje karaktär har förutom Instagram också ytterligare ett socialt medium, och samtliga finns länkade på respektive karaktärs Instagramkonto. Klicka på Instagramlogon nedan för att komma till den samlade produktionen på Instagram:

instagramlogo

 

På Soundcloud har min karaktär publicerat en podcast i fyra delar. Jag har skrivit manus, producerat och spelat rollen som Elsa. Klicka på bilden nedan för att komma till podcasten på Soundcloud:

bergsgatan28

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s